Job

Vil du være med til at vækste Overdressed.dkOverdressed.dk søger en ildsjæl som elsker at sælge, og er vild med lækker luksus boheme tøj, sko & tilbehør. Salget sker primært ude hos private.JOBBET

Som kørende sælger har du ansvaret for at opbygge og udvikle et netværk i forbindelse med salg af vores unikke varer ude hos private kunder. Vi har stor succes med at lave salgsevents, og ser et kæmpe potentiale i at vækste.

Udbyggelse af netværket tager afsæt i dit eget netværk, og i forbindelse med salgsaftner opbygger og udvikler du antallet af private kunder, som har lyst til at ligge hus til et salgsevent.

Du kan ligeledes selv afholde salgsevents om aftenen i vores butik i hjertet af København. Dette kan ske ugens 7 dage fra kl. 18.30Du er indstillet på at starte op på fritidsbasis, men med det mål at gøre jobbet til en fuldtidsbeskæftigelse.Vi sælger endvidere i dag vores varer ude i forskellige virksomheder, og denne portefølje bliver dit ansvar – både i forbindele med at varetage salget men endvidere udvikling af antallet af virksomheder vi besøger.B-Kørekort og egen bil påkrævet.
DIN BAGGRUND OG KVALIFIKATIONER

  • Du har evt. erfaring fra et lignende job – men vigtigst af alt er du en knalddygtig sælger

  • Du er passioneret og ELSKER at sælge og servicere kunder – og kan fremvise gode salgsresultater

  • Som person arbejder du struktureret i at udvikle og sikre Overdressed.dk’s fortsatte vækst. Derudover er du målrettet og resultatorienteretVI TILBYDER
En hyggelig arbejdsplads med masser af drive og udfordringer samt plads til initiativ. Du vil indgå i et engageret team, hvor vi samarbejder målrettet i en positiv ånd.

Tiltrædelse snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Stifter og indehaver Zuzan Degani på tlf. 42 72 18 29 eller mail for yderligere oplysninger.

Løn/provision efter aftale.ANSØGNING
Send din ansøgning samt CV med billede til info@overdressed.dk snarest muligt mærket ”Sælger” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtale. Vi glæder os til at høre fra dig.Kærligst

Team Overdressed.dk