Nyhedsbrev

KAN DU IKKE LÆSE NYHEDSBREVET, SÅ KLIK HER 

Udsalg

Udsalget er skudt igang, og du kan spare mellem 40-70% på masser af fede varer både i webdshoppen og i butikken. Men skynd dig, det kan gå stærkt. Vi sender fragtfrit når du shopper fra 299,-

Se alle udsalgsvarer - klik her
 

       

Klik på billedet for at komme direkte til varen

Ny kollektion

Vi ligger stærkt ud med en virkelig fed kollektion, som du kan finde i webshoppen og naturligvis også i butikken i København. Vi har haft fokus på at indkøbe styles som er både klassiske luksus boheme styles, og i

det hele taget varer som er unikke, feminine og rå. Vi ynder at kombinere det søde med det rå, og derigennem kan du skabe dit eget look som du bedst kan lide det.             

    

Klik på billedet for at se varerne  

De farver som dominerer kollektionen, er støvede brune, grå og beige nuancer, marine, hvid og sort. Nogle styles er krydret med guld, sølv og bronze - vi er jo lidt tossede med bling ;-)

Klik her for at se alle nyhederne.

 

Konkurrence

Vind...ja, gæt hvad du kan vinde :-) Giv os dit bud på hvad ligger i æsken enten på Facebook - du kan komme til konkurrencen og svare her eller send os dit svar på info@overdressed.dk eller på instagram - find os her Pøj pøj til alle!

 

Godt nytår

Slutteligt vil vi gerne ønske dig et rigtig dejligt og lykkebringende år, og vi håber, at du allerede er kommet godt ind i det.

Vi vil samtidig gerne takke for et spændende 2015 som bød på ny butik i hjertet af København, udvidelse af medarabejderstaben og et stadigt større sortiment på webshoppen.

Vi har en masse spændende tiltag i pipelinen, som vi glæder os meget til at dele med dig i det nye år.

 

Kærligst / Kind regards
Zuzan

Indehaver / Owner
Overdressed.dkwww.overdressed.dk

Overdressed.dk

Tlf 42 72 18 29

FÅ NYHEDER, TILBUD & KONKURRENCER FØRST

Følg os på facebook https://www.facebook.com/Overdressed.dk

...og på instagram http://instagram.com/overdressed_dk