Købsvilkår

Betaling med kort

Overdressed.dk modtager VISA/Dankort, VISA, Mastercard, Visa Electron og JCB. Vi trækker først din betaling, når din ordre afsendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end du har godkendt ved købetOverdressed.dk opkræver ikke gebyrer for betaling med VISA/Dankort - for de øvrige udenlandske kort oplyses gebyret forud for betaling.
Beløbet trækkes først fra din konto idet din ordre er afsendt.

Bankoverførelse

Du kan betale via bankoverførelse og vores bankdata er som følger:

Danske Bank

Registreringsnr: 3138

Kontonr.: 4741659077

Du bedes anføre dit ordrenr. i kommentarfeltet.

Bankoverførsel er ikke dækket under indsigelsesordningen.

Sikkerhed

Det er sikkert at handle hos Overdressed.dk og vi benytter os af Quickpays betalingssystem, der imødekommer alle sikkerhedskrav og er godkendt og er certificeret. Al kommunikation mellem Quickpays betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de informationer, der udveksles. Informationer mellem DanDomains betalingssystem og PBS er ligeledes krypteret og beskyttet.

Priser

Priserne er inklusive moms og i danske kroner. Alle priser er dagspriser og der sker dagligt løbende opdatering i webshoppen.

Vi tager forbehold for udsolgte varer samt for lagerbeholdning hos vores leverandører, prisfejl, tryk-og tastefejl på webshoppen, fejl i beskrivelser eller priser som følge af manglende opdatering.

Reklamation

Du har 2 års reklamationsret i henhold til købeloven fra købet blev foretaget ,såfremt din vare indeholder omfattende fejl eller mangler. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug eller ringe vedligeholdelse. Der ydes ikke reklamation på perler, sten, glimmer, palietter eller andre påsatte pyntegenstande på produkterne. Produkter med påsat blonde og i sarte metervarer skal behandles med ekstra omhu og håndvaskes eller i vaskepose og i hht. vaskeanvisning på produktet. For produkter som er overfladebehandlet for at give et sølv, guld eller andet metallic look gøres opmærksom på, at overfladebehandlingen forsvinder gradvist i forbindelse med vask. Det anbefales derfor at følge vaskeanvisningen nøje og man kan med fordel håndvaske varen. Vend gerne denne på vrangen og lig i vaskepose for at opnå mere skånsom behandling

Reklamation over fejl og mangler, skal meddeles Overdressed.dk indenfor rimelig tid (14 dage) pr. mail på info@overdressed.dk - vedhæft gerne billeder, kvittering for købet samt beskrivelse af manglen. Herefter vil vi enten udbedre fejlen eller sende pengene retur. Bemærk dog, at der godt kan gå lidt tid før reklamationen godkendes, da denne først skal behandles af vores leverandører som skal have mulighed for at udbedre skaden.

Når reklamationen er godkendt overføres købssummen samt returporte på din bankkonto. Bemærk, at den returporto vi godtgør beløbsmæssigt svarer til den returlabel du køber på Overdressed.dk. Vælger du at benytte en anden fragtudbyder til en anden pris, afholder du selv differencen mellem den købte returfragt og den returfragtpris som er gældende hos Overdressed.dk