Om Overdressed.dk

Hjerteligt velkommen

Vi er så glade over at kunne byde dig velkommen i vores dejlige webshop, med masser af unikt og feminint tøj fra str. 34-56.

Look like a million - get Overdressed!

Ja, intet mindre kan vel gøre det - alle kvinder er i deres gode ret til at ligne og føle sig som en million! Hos Overdressed.dk finder du håndplukkede styles indenfor tøj, sko og tilbehør i vores luksus boheme univers - og alt til virkelig gode priser. Vi fører et bredt sortiment og du kan finde bluser, trøjer, tunikaer, bukser, jakker og meget andet, som altsammen tilfører hverdagen lidt ekstra luksus og glamour. Og hver eneste vare er unik i form af design og de søde, rå og delikate detaljer. Hos Overdressed.dk finder du en stil der er rendyrket, rå luksus boheme. Og det uden at slække på kvaliteten.

Vi har en målsætning om at være din absolutte favoritshop ved at tilbyde dig tøj, sko og tilbehør som er behageligt at have på samtidig med at det udstråler en cool og overskudsagtig attitude. Vi gør meget ud af at der er en rød tråd igennem kollektionen, så du kan mixe dine yndlingsstyles som du lyster. Samtidig vil vi gerne inspirere og du kan derfor se hvorledes toppe, bukser, cardigans, bælter osv. kan sættes sammen på forskellig vis i vores lookbook. Overdressed universet er fyldt med lækkert tøj, rå sko & støvler og lækkert tilbehør - men savner du sparring til sammensætning af vores styles, står vi altid klar til at rådgive og servicere dig! Så tøv ikke med at ringe eller maile hvis du har brug for et par gode råd.

Hos Overdressed.dk kan du shoppe døgnet rundt i vores webshop og dine varer bliver leveret hurtigt hjem til din adresse eller hvilke som helst GLS pakkeshop som passer dig.

 

Behind the scenes

Bag Overdressed.dk gemmer sig et team af ildsjæle, som lever og ånder for mode og livsstil - og ikke mindst det gode købmandsskab. Vores fornemmeste opgave er at finde de bedste varer til de bedste priser til dig. Varerne  indkøbes primært i Frankrig og Italien, og hvert stykke tøj, sko og tilbehør er håndplukket af med stor kærlighed til design, kvalitet og mode.

Desuden arbejder vi udfra en indkøbsstrategi som indebærer, at vi har rigtig mange årlige kollektioner og dermed stor udskiftning i sortimentet. Udbuddet af varer kan altså ændre sig fra dag til dag - men til gengæld betyder det også, at der ofte er nye, lækre varer til rådighed. Men skulle det ske, at du har forelsket dig i en vare som er udsolgt, vil vi altid gøre alt hvad der står i vores magt for at genbestille den til dig. Så kontakt os endelig med en forespørgsel pr mail eller telefon. Ligeledes hvis du har bestemte ønsker til styles som ikke findes i sortimentet - vi er altid kun et opkald, en facebook-besked eller en mail væk og elsker at høre fra vores kunder!

Vision

Overdressed.dk har en vision om at blive Skandinaviens foretrukne webshop, målrettet mod kunder som elsker den stil vi med vores sortiment repræsenterer - rå luksus boheme, boho chic, cool glamour - kært barn har mange navne. Desuden tilstræber vi at blive den foretrukne samarbejdspartner overfor vores leverandører.

Mission

Overdressed.dk's eksistens tager afsæt i vores værdigrundlag, som vi værner meget om:

 - skabe værdi for vores kunder

- ærlighed i alt hvad vi gør

- gensidig rentabel business med vores samarbejdspartnere

 

Tak fordi du læste med og god shoppelyst.

 

Virksomhedsinformation

Overdressed.dk

CVR: 27091334

Tlf. 42 72 18 29

E-mail: info@overdressed.dk

Birkegården 24

3500 Værløse