100 dages returret

Returvarer

Yes - hos os har du simpelthen 100 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Er det ikke awesome? :-)

Ønsker du pengene retur for dit køb, bytte til en anden vare, størrelse eller farve skal du udfylde retursedlen, som er at finde nederst på siden under Retur & Bytte, Returseddel. Det er dejligt, hvis du udfylder i kommentarfeltet årsagen til du ønsker at returnere varen. Du afholder selv returomkostningen, men kan købe returfragt med GLS til 39,- hos Overdressed.dk

Vi refunderer det fulde beløb for din returvare senest 3 hverdage fra modtagelse til dit betalingskort eller bankkonto, såfremt du blot ønsker pengene retur.

Varens stand

Når du sender en vare retur, - uagtet om det er for at bytte til en anden vare, størrelse, farve eller du har fortrudt dit køb, er det yderst vigtigt at du returnerer den i sikker forsendelse – enten i den pose vi har sendt varen i (posen har dobbelt lukning, så den nemt kan genbruges), en boblekuvert eller en kasse. Er der tale om sko eller støvler, bedes du komme skoæsken i en pakke, så emballagen ikke bliver beskadiget. Vi forbeholder os ret til at afvise pakker, der er sendt i uforsvarlig indpakning. Dette da varen herved ikke kan sælges videre. Forsvarlig pakning og emballage er således en forudsætning for at opretholde returretten, og er vores kunders garanti for at de bestilte varer er nye og ubrugte.

Det er en forudsætning for retur-og bytteretten, at varen fremsendes med den originale emballage samt i ny og ubrugt stand. Vi forbeholder os således ret til at afvise en vare såfremt der er mærker, lugt af røg, parfume etc. efter brug. Varen bedes medvidere fremsendt med samtlige labels/hangtags/mærker, som da du modtog den.

Bemærk, at sko skal altid skal testes på blødt underlag, for at undgå mærker. Vær opmærksom på, at der kan opstå mærker under sålen såfremt disse afprøves på klinkegulv og lignende, så prøv altid varen med forsigtighed og omhu.

Omkostningen samt ansvaret i forbindelse med returforsendelse er pålagt køber. Vi forbeholder os retten til at afvise en returvare (på købers bekostning) hvis denne vare overskrider 14 dages returret, jf. forbrugeraftaleloven.

Skulle du have behov for mere end 100 dages returret er du altid velkommen til at anmode om dette pr mail på info@overdressed.dk